Діагностична гістероскопія

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (оцініть матеріал)
Завантаження...

На базі жіночої консультації КНП КМР «Конотопська центральна районна лікарня ім. академіка Михайла Давидова» досвідчені лікарі акушер-гінекологи проводять жінкам діагностичну гістероскопію (за показами: гіперплазія ендометрію; підозра на міому матки; поліпи ендометрію; аденоміоз; пороки розвитку матки; внутрішньоматкові синехії (спайки); маткові кровотечі в період менопаузи; ациклічні маткові кровотечі; порушення МЦ (рясні або мізерні менструації, хворобливі менструації, збої циклу); безпліддя неясного генезу; підозра на онкозахворювання; видалення сторонніх предметів (спіраль)). Для цього потрібно звернутися до лікаря акушер-гінеколога, пройти лабораторне обстеження. Маніпуляція проводиться щоденно з 9.00 до 11.00 в умовах денного стаціонару жіночої консультації під місцевим знеболюванням.

Гістероскопія – це візуальний огляд стінок порожнини матки і цервікального каналу за допомогою тонкого оптичного приладу. Суть процедури полягає в тому, що ендоскопічний прилад, який називається гістероскоп, вводять через цервікальний канал у порожнину матки. Завдяки цьому гінеколог у режимі реального часу може оцінити стан порожнини матки, трубних кутів та шийки матки.

Цей метод дозволяє виконувати як діагностичні, так і лікувальні процедури, з мінімальною травматизацією, без додаткових розрізів і абсолютно безболісно, ​​так як процедура відбувається під внутрішньовенним наркозом.

Розрізняють два види гістероскопії: діагностична гістероскопія (її також називають офісною гістероскопією) та лікувальна (хірургічна гістероскопія, гістерорезектоскопія).

 

Процедура безкоштовна. Ми чекаємо на Вас.



Вам буде цікаво...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.